Turistično društvo Trbovlje

Živahna društvena dejavnost

Turistično društvo Trbovlje je eno najbolj aktivnih društev v Trbovljah in Zasavju na splošno. Poleg dela na področju turizma je tudi soustanovitelj socialnega podjetništva na območju, kjer deluje, in član Lokalne akcijske skupine (LAS) Zasavje za razvoj podeželja. Društvo že peti mandat uspešno vodi Marija Juraja, ki je pred dvema letoma prejela najvišje občinsko priznanje Prvojunijsko nagrado.

Živahna dejavnost društva je vidna na številnih področjih. V okviru TD Trbovlje potekajo tematske delavnice, na katerih udeleženci izdelujejo rožice, vizitke, spominke, unikatne voščilnice ...; za turiste pa izdelujejo in polnijo tudi vrečke s premogom.

Uradne ure društva so od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00 ure , pisarniške ure za stranke so od ponedeljka do petka od 8.00 do 13.00 ure.

SPOMINEK- ročno delo \'\'ZASAVSKI KOLM\'\'

Datum prireditve: 06.07.2016

Za vse izletniške popotnike in turistične agencije, TD Trbovlje ponuja unikaten, ročno izdelan spominek iz Zasavja ''ZASAVSKI KOLM'', kateri je primeren za osebno ali poslovno darilo. Spominek je na voljo na sedežu društva in je možen ogled spominka na naši spletni strani https://www.facebook.com/td.trbovlje in nas pokličite na tel 03/ 562 25 51 , gsm: 041/ 899 960 ali pišite na e-mail: turističnodrustvotrbovlje11https://www.facebook.com/td.trbovljegmail.com.