Turizem in vrtec

Z igro do prvih turističnih korakov je turistični projekt, v okviru katerega najmlajši v vrtcih odkrivajo znamenitosti svojega kraja.

TURIZEM IN VRTEC 2008 - MERCATOR CENTER LJUBLJANA

Dodano: 14.10.2008

Oglejte si celotno galerijo slik Turizem in vrtec 2008 v Mercator centru Ljubljana.

Galerije:

RAZSTAVA PROJEKTOV Z IGRO DO PRVIH TURISTIČNIH KORAKOV

Dodano: 04.09.2008

Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju s Skupnostjo vrtcev Sloveniji v šolskem letu 2007/08 povabila k promociji turističnih vsebin in širjenju gostoljubne turistične zavesti med najmlajšimi vse vrtce v Sloveniji v okviru projekta Z igro do prvih turističnih korakov. Predstavitev projektov bo potekala v obliki razstave v Ljubljani v Mercator centru v Šiški od ponedeljka 8. septembra do sobote 27. septembra. Kako so se včasih igrali? Kaj je v našem kraju še posebno znano? Kako je naša vas dobila ime? Zakaj je v mestnem grbu zmaj? Kako bi naš kraj predstavili popotniku? Tako se sprašujejo in raziskujejo otroci s svojimi vzgojiteljicami v vrtcih širom po Sloveniji. Že najmlajši vedo, da se z radovednostjo odkriva znanje, in s skrbjo za okolje, v katerem bivamo, ohranja prihodnost. Delček teh odkritih zakladov si lahko ogledate tudi vi in morda ob tem spoznate, kaj novega ne le o svojem rodnem kraju, temveč tudi o drugih biserčkih. Da odkritja otrok ne bi ostala za zidovi, vas vsi sodelujoči vrtci vabijo na ogled razstave, ki bo sklenjena na svetovni dan turizma – 27. septembra s kulturnim programom najmlajših iz ljubljanskega Vrtca Pedenjped in podelitvijo priznanj.

Priloge:

TURIZEM IN VRTEC 2008 - METLIKA

Dodano: 19.06.2008

Oglejte si galerijo slik Turizem in vrtec 2008 v Metliki.

Galerije: