Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica Koper, 15. april 2014

Dodano: 16.04.2014

Mercator center Koper je 15. aprila 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi petnajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Velenje, 10. april 2014

Dodano: 11.04.2014

Mercator center Velenje je 10. aprila 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi trinajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Ptuj, 8. april 2014

Dodano: 10.04.2014

Mercator center Ptuj je 8. aprila 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi dvanajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Novo mesto, 1. april 2014

Dodano: 03.04.2014

Mercator center Novo mesto Bršljin je 1. aprila 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi enajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Celje, 27. marec 2014

Dodano: 28.03.2014

Mercator center Celje je 27. marca 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi petnajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

Priloge:

Galerije: