Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

26. Festival Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 03.04.2012

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 26. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo VŠEČ MI JE!, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji.

Turistična tržnica Murska Sobota, 29. marec 2012

Dodano: 30.03.2012

Mercator center Murska Sobota je 29. marca 2012 gostil turistično tržnico 26. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo Všeč mi je!. Na njej so turistični vodniki osmih osnovnih šol Pomurja predstavili ideje za razvoj alternativnega turizma v svojem kraju.

Turistična tržnica Murska Sobota, 27. marec 2012

Dodano: 28.03.2012

Mercator center Murska Sobota je 27. marca 2012 gostil turistično tržnico 26. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo Všeč mi je!. Na njej so turistični vodniki devetih osnovnih šol Pomurja predstavili ideje za razvoj alternativnega turizma v svojem kraju.

Turistična tržnica Novo mesto, 22. marec 2012

Dodano: 27.03.2012

Mercator center Novo mesto je 22. marca 2012 gostil turistično tržnico 26. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo Všeč mi je!. Na njej so turistični vodniki desetih osnovnih šol Dolenjske in Posavja predstavili ideje za razvoj alternativnega turizma v svojem kraju.