RTV Slovenija o turističnem vodniku TZS

Dodano: 08.07.2020

Če ne veste kam na enodnevni izlet, vam pri Turistična Zveza Slovenije priporočamo uporabo aplikacije »turistični vodnik TZS, ki smo jo razvili, da bi uporabnikom mobilnih naprav olajšali iskanje zanimivih točk v bližini njihove trenutne lokacije: naravne in kulturne znamenitosti, prenočitvene zmogljivosti, gastronomsko ponudbo, športne in druge aktivnosti, prireditve in prometne informacije. In to v radiju 10 kilometrov, kot je v prispevku za RTV Slovenija povedal predsednik TZS Pavle Hevka. Ob tej priložnosti lokalne skupnosti vljudno prosimo, naj aplikacijo sproti dopolnjujejo, da bo v njej še več lepih krajev.

»Aplikacijo sem začel uporabljati med prvimi tisočimi 😎 in vedno, ko se napotimo na izlet, si pomagamo z njo. Želel bi si, da bi se občine in turistične ustanove, skratka vsi ponudniki lepega, še bolj potrudili in vpisali še več lepih destinacij. Zagon take ideje in aplikacije je pa res super poteza!" je komentiral soustvarjalec promocijskih filmov, v katerih TZS promovira različne slovenske kraje.https://4d.rtvslo.si/arhiv/slovenska-kronika/174704756