Društvo Solzice Ravne

9. 9. ob 18. uri,
30. 9. ob 18. uri,
Kulturni dom Korotan, Jezersko
Koncert dekliškega komornega zbora Carmen manet,
zborovodja Pirmoža Kerštanj

Prvi letošnji koncert glasbenega festivala Vox Laci/Glas jezera

Datum prireditve: 17.06.2012

Vsakoletni koncerti kulturnega društva Ariana na najlepši način popestrijo kulturno dogajanje na Jezerskem. V poletnem času se odvija festival Vox laci/Glas jezera, čez vse leto pa so organizirane različne glasbene dejavnosti (v mednarodnem merilu). S festivalom je predstavljena klasična/resna glasba, ki jo izvajajo izjemno kvalitetni domači in tuji glasbeniki. Več o festivalu si lahko preberete na spletni strani http://www.vox-laci.org.

Koncert se bo pričel ob 18.00 v Kulturnem domu Korotan na Zgornjem Jezerskem.

Kontaktne informacije:

TEL: +386 (0)41 857 940
E: info@vox-laci.org

Tekmovanje harmonikarjev in gasilska veselica

Datum prireditve: 24.06.2012

PGD Jezersko vas danes vabi na gasilsko veselico z bogatim programom. Dogodek se bo odvijal

Maraton Alpe SCOTT čez Jezersko

Datum prireditve: 01.07.2012

Oglejte si atraktiven Maraton Alpe SCOTT v živo! V nedeljo, 1. julija 2012, pozdravimo kolesarje tudi na Jezerskem! Najhitrejši kolesarji dobo v našem kraju približno ob 10.00.
Za okrepčilo na poti čez Jezersko bo poskrbelo Športno društvo Jezersko, za varnost v prometu pa PGD Jezersko.

Maraton Alpe SCOTT se je v zadnjih letih dodobra zasidral med največje in najatraktivnejše kolesarske maratone pri nas. Ne gre za množičen maraton, saj zaradi zahtevne trase privablja le bolje pripravljene rekreativne kolesarje. Med »velike« ga uvršča njegova trasa, na kateri udeleženci premagajo 130km in tri alpske prelaze - Jezerski vrh, Pavličevo sedlo in Črnivec – v skupnem 2000m višinske razlike, kar ni majhen izziv.

Družinski pohod do partizanske bolnišnice Krtina

Datum prireditve: 22.07.2012

Vabimo vas na družinski pohod do bolnice Krtina, ki bo v nedeljo, 22.07.2012, zbor je ob 9.00 uri pred gasilskim domom. Prihod do bolnice bo približno ob 11.00 uri, nakar sledi kulturni program z jezerskimi šolarji, udeleženci veselih počitnic, Društvom upokojencev in Kulturnim društvom Jezersko.
Vsak udeleženc bo postrežen z golažem.

Lepo vabljeni!

ZDRUŽENJE BORCEV ZA VREDNOTE NOB KRANJ