Turistično društvo Majolka

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

MIKLAVŽEVANJE

Datum prireditve: 08.12.2018

TD MAJOLKA in PGD ZBIGOVCI vabi: v soboto 8. decembra, 2018 ob 15 uri v gasilskem domu Zbigovci na Majolkino Miklavževanje....

Priloge:

TRADICIONALNI BOŽIČNI POHOD Z BAKLAMI

Prireditev traja od 24.12.2018 do 25.12.2018

TD MAJOLKA vabi:

v ponedeljek 24. decembra, 2018 na predbožični večer, na tradicionalni božični pohod z baklami na polnočnico v Gornjo Radgono.

Zbor pohodnikov ob 21 uri, izpred Vile Hold v Črešnjevcih.

Priloge:

Tradicionalni pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr.

Datum prireditve: 05.01.2019

Planinsko društvo Gornja Radgona in TD Majolka vabita na tradicionalni pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka, ki bo v soboto, 5. januarja 2019. ob 9 uri zbiranje pohodnikov pred spomenikom dr. Antona Trstenjaka, pri cerkvi sv. Petra v Gornji Radgoni.

Čistilna akcija

Datum prireditve: 07.04.2019

Vsakoletna spomladanska čistilna akcija....

MAJOLKINE DOBROTE IZ AJDE IN KORUZE Z GOLAŽIJADO

Datum prireditve: 24.08.2019

Prireditev poteka v sklopu Radgonske noči, na glavnem trgu v Gornji Radgoni,  in je v sodelovanju z KULTPROTUR. Pričetek naše prireditve je tekmovanje v kuhanju golaža, ekipe (večina društva) se pomerijo v kuhanja golaža in polente. Tekmovanje povezuje povezovalec, ekipe pa skrbno spremlja strokovna komisija.