Turistično društvo Šempas

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

Pohod po šempaskih bregovih

Datum prireditve: 01.12.2013

Turistično društvo Šempas vas vabi na Pohod po šempaskih bregovih, ki bo v nedeljo, 1.12.2013.

- Start ob 10.00 uri iz prireditvenega prostora na na »plošči« pri kulturnem domu Šempas

- Zaključek približno ob 13.oo uri

- Prispevek na startu :  5.00 €

- Dolžina pohoda :  približno  9 km

- Zahtevnost pohoda : manj zahteven

V osrčju Šempaskih bregov vas čaka kozarček domačega ali čaja. Po končanem pohodu dobijo pohodniki malico, sledi druženje ob odprtem ognju.

Kontaktna štev. : 041 207568

turisticno.drustvo@sempas.si

Mlaj v Šempasu 2014

Prireditev traja od 26.04.2014 do 30.04.2014

Priloge:

Nogometni nočni turnir trojk Mohorjevo

Prireditev traja od 30.06.2014 do 04.07.2014

Celotedenski nogometni turnir na asfaltni površini in malimi goli. Med tednom ekipe tekmujejo za uvrstitev v finale, ki bo v petek. Ekipo sestavljajo trije igralci in dve rezervi. Tekme bodo potekale pri Kulturnem domu Šempas vsak dan od 19:00 dalje.

Vabljeni.

Informacije: w: http://www.sempas.si, tel: 041 207 568, e-mail: turisticno.drustvo@gmail.si

Mohorjevo

Prireditev traja od 12.07.2014 do 13.07.2014

Dvodnevni praznik na katerem se lahko zabavate z dobrimi ansambli in domačo hrano. Nudili bomo polento s pršutom, domač pršut, šempaske štruklje in jedi z žara. V dvorani se bodo odvijale tematske razstave, srečelov peciva ter umetniške predstavitve. V nedeljo popoldan se bodo predstavili mladi plesalci, harmonikaši in pevci.

Prireditev bo potekala v dvorani Kulturnega doma Šempas in na prireditvenemu prostoru zunaj nje od 17:30 dalje.

Prisrčno vabljeni.

Informacije: w: http://www.sempas.si, e-mail: turisticno.drustvo@gmail.com

Mohorjevo

Prireditev traja od 12.07.2014 do 13.07.2014

Šempas

Tradicionalna prireditev Mohorjevo se odvija vsako leto v mesecu juliju v Šempasu. S ponudbo domačih dobrot in zabavnim programom privablja tako odrasle kot mladino. Obiskovalci prihajajo iz bližnjih vasi ter tudi iz širšega goriškega prostora in od drugod.

TURISTIČNO DRUŠTVO ŠEMPAS
Šempas 29, Šempas