Turistično društvo Radenci

Izbrano turistično društvo še ni opisa!

Mladi, vino in kulinarika

Turistično društvo Ankaran

Datum prireditve: 01.04.2011

Vabljeni na prireditev Mladi, vino in kulinarika, ki bo v petek, 1. aprila 2011.

Priloge:

19. POMURSKA SALAMIADA

Prireditev traja od 11.03.2015 do 14.03.2015

Program prireditve:
- sreda 11. marec 2015 med 17. in 20. uro - prevzem vzorcev domačih salam v bistroju PARTIS Radgonska cesta 6, Radenci (pri pošti),

- četrtek 12. in petek 13. marec 2015 - strokovno ocenjevanje prejetih vzorcev,

- sobota 14. marec 2015 ob 19. uri začetek zaključne prireditve s podelitvijo priznanj v restavraciji hotela Radin v Radencih.

Tu bomo brezplačno poskusili domače salame, ki jih bodo na ocenjevanje prinesli ljubiteljski salamarji. Poskrbljeno bo za odlično zabavo, zvrhano mero humorja, lahko pa bomo tudi zaplesali ob glasbi skupine Horizont.

Vstop je prost!

K sodelovanju vabimo ljubiteljske izdelovalce domačih suhih salam. V našem imenu povabite tudi prijatelje in znance, ki izdelujejo domače suhe salame ali jih ti izdelki zanimajo. Najbolje uvrščeni se bodo udeležili slovenskega finala, ki bo letos na Sladki gori, prejeli pa bodo tudi posebne nagrade. Prisrčno vabljeni!

Dodatne informacije:
td.radenci@siol.net

041/632-415 Emil Šmid
041/799-725 Karmen Žibret Kavčič
02/565 18 89 informacijska pisarna

Rekreakcija in Radenska noč 2017

Prireditev traja od 07.07.2017 do 08.07.2017

Rekreakcija in Radenska noč 2017 - tradicionalna turistična prireditev, ki jo vsako leto obišče več kot 5000 obiskovalcev.Več informacij TD Radenci, tel.: 041 799 726...
Preberi več