Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica TPLG Maribor, 15. marec 2016

Dodano: 17.03.2016

Mercator center Maribor Tabor je 15. marca 2016 gostil turistično tržnico 30. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZELENI TURIZEM. Na njej so mladi trinajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili programe zelenih doživetij v njihovem lokalnem okolju.

Turistična tržnica TPLG Celje, 8. marec 2016

Dodano: 09.03.2016

Mercator center Celje je 8. marca 2016 gostil turistično tržnico 30. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZELENI TURIZEM. Na njej so mladi enajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili programe zelenih doživetij v njihovem lokalnem okolju.

Turistična tržnica TPLG Kranj, 1. marec 2016

Dodano: 02.03.2016

Mercator center Kranj Primskovo je 1. marca 2016 gostil turistično tržnico 30. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZELENI TURIZEM. Na njej so mladi petnajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili programe zelenih doživetij v njihovem lokalne okolju.

Turistične tržnice 30. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 23.02.2016

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 30. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZELENI TURIZEM, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Na njih bodo mladi predstavljali zelene zgodbe. Pridružite se nam na zelenih doživetjih!