Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica Velenje, 10. marec 2015

Dodano: 12.03.2015

Mercator center Velenje je 10. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi devetih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Maribor, 3. marec 2015

Dodano: 05.03.2015

Mercator center Maribor Tabor je 3. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi petnajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije:

Turistične tržnice 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 27.02.2015

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Na njih bodo mladi predstavljali lokalne zgodbe in njihove junake. Pridružite se nam pri spoznavanju zgodb!