Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica Kranj, 7. april 2015

Dodano: 08.04.2015

Mercator center Kranj Primskovo je 7. aprila 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi štirinajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Ljubljana, 31. marec 2015

Dodano: 01.04.2015

Mercator center Ljubljana Šiška je 31. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi dvanajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Novo mesto, 26. marec 2015

Dodano: 27.03.2015

Mercator center Novo mesto je 26. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi devetih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Ptuj, 24. marec 2015

Dodano: 25.03.2015

Mercator center Ptuj je 24. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi dvanajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Koper, 17. marec 2015

Dodano: 18.03.2015

Mercator center Koper je 17. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi dvanajstih osnovnih šol obiskovalcem centra predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake, ki že obstajajo ali pa že delujejo kot turistični produkt in temeljijo na legendah, ljudskih pripovedkah, naravnih danostih, lahko pa tudi na sodobnih pojavih in dogodkih.

Priloge:

Galerije: