Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica Maribor, 25. marec 2014

Dodano: 27.03.2014

Mercator center Maribor Tabor II je 25. marca 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi šestnajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Kranj, 20. marec 2014

Dodano: 21.03.2014

Mercator center Kranj Primskovo je 20. marca 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi osmih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Kranj, 18. marec 2014

Dodano: 19.03.2014

Mercator center Kranj Primskovo je 18. marca 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi devetih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Ljubljana, 11. marec 2014

Dodano: 12.03.2014

Mercator center Ljubljana Šiška je 11. marca 2014 gostil turistično tržnico 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO. Na njej so mladi trinajstih osnovnih šol predstavili programe za svoje vrstnike, nedeljskega turista ali pa tujca za eno ali dvodnevna doživetja v naravi, ki jih številni vodniki še ne ponujajo.

 

Priloge:

Galerije:

Turistične tržnice 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 25.02.2014

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 28. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo NA ZABAVO V NARAVO, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Mladi so v nalogah že opisali nove zgodbe v naravi, na tržnicah pa jih bodo na izviren način predstavili tudi v pristnem lokalnem narečju. Pridružite se nam na doživetjih v naravi!