Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistične tržnice 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 22.02.2013

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM!, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Mladi so v nalogah že opisali tipične lokalne jedi, na tržnicah pa jih bodo predstavili v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu. Pridružite se nam!

Turistične tržnice 2013

Dodano: 10.01.2013

Turistične tržnice 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM bodo potekale marca in aprila 2013 po večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji.

Priloge: