Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistične tržnice 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 27.03.2013

Vabimo vas na oglede turističnih tržnic 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM!, ki bodo potekale med 15. in 18. uro v večjih Mercatorjevih centrih po Sloveniji. Mladi so v nalogah že opisali tipične lokalne jedi, na tržnicah pa jih bodo predstavili v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu. Pridružite se nam!

Turistična tržnica Celje, 19. marec 2013

Dodano: 20.03.2013

Mercator center Celje je 19. marca 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi petnajstih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov. 

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Kranj, 14. marec 2013

Dodano: 15.03.2013

Mercator center Kranj Primskovo je 14. marca 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi sedmihosnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov. 

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Kranj, 12. marec 2013

Dodano: 13.03.2013

Mercator center Kranj Primskovo je 12. marca 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi šestih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov. 

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Ptuj, 5. marec 2013

Dodano: 07.03.2013

Mercator center Supermesto Ptuj je 5. marca 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi osmih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov. 

 

Priloge:

Galerije: