Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Turistična tržnica Maribor, 16. april 2013

Dodano: 17.04.2013

Mercator center Maribor Tabor je 16. aprila 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi sedemnajstih osnovnih šol Pomurja predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov.

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Ljubljana, 9. april 2013

Dodano: 12.04.2013

Mercator center Ljubljana Šiška je 9. aprila 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi štirinajstih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov.

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Nova Gorica, 4. april 2013

Dodano: 05.04.2013

Mercator center Nova Gorica je 2. aprila 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi šestnajstih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov.

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Novo mesto, 2. april 2013

Dodano: 04.04.2013

Mercator center Novo mesto Bršljin je 2. aprila 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi desetih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov. 

 

Priloge:

Galerije:

Turistična tržnica Maribor, 26. marec 2013

Dodano: 27.03.2013

Mercator center Maribor Tabor je 26. marca 2013 gostil turistično tržnico 27. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo POTUJ Z JEZIKOM. Na njej so mladi petnajstih osnovnih šol predstavili tipične lokalne jedi v pristnem lokalnem narečju in najstniškem slengu ter predstavili ideje za razvoj turizma v svojem kraju. V času tržnice so mladi sodelovali tudi v zabavnem kvizu o poznavanju narečnih izrazov. 

 

Priloge:

Galerije: