Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Dodano: 16.03.2010

POSTOJNA, 16. marec 2010 Sodelujoče šole: OŠ Simona Gregorčiča, Kobarid - Kobarid, ti v duši ostaneš mi večno krasan OŠ Simona Gregorčiča Kobarid, Podružnična šola Drežnica - Danes po štrukljih ne diši samo za praznike OŠ Simona Gregorčiča Kobarid, Podružnična šola Breginj - Pod Stolom zelenim prijazna je vas OŠ Čepovan - Lokovški kovači OŠ Šturje, Ajdovščina - Sprehod s Klemenčičevimi lutkami po Ajdovščini OŠ Draga Bajca Vipava, Podružnica Vrhpolje - Nafrčki OŠ Koper - V Kopru doživeti nenavadne počitnice OŠ Antona Šibelja Stjenka, Komen - Kulturna pot ponosa OŠ Antona Šibelja Stjenka Komen, Podružnica Štanjel    Komen - Štanjel in Kras - ali vaju poznam? OŠ Pivka - Naš kraj skozi čas OŠ Ivana Babiča Jagra, Marezige - Tam na vrhu griča, v Marezigah smo doma Vabljeni k ogledu fotogalerije

Dodano: 09.03.2010

NOVO MESTO, 9. marec 2010 Sodelujoče šole: OŠ Fara, Vas - Ponos Kostela OŠ Šmarjeta, Šmarješke Toplice - Meda polna skleda OŠ Otočec - Vključevanje naravne in kulturne dediščine v turistično ponudbo kraja Otočec OŠ Brežice - Škrat Ignac vabi v brežiški grad OŠ Bizeljsko - Po poteh kulturne dediščine Bizeljskega - od repnic do sončnih vrat OŠ Frana Metelka, Škocjan - Fran Metelko OŠ Adama Bohoriča, Brestanica - Grajski užitki OŠ Jožeta Gorjupa, Kostanjevica na Krki - Čez lesen most na ogled starega mestnega jedra Kostanjevice na Krki OŠ Podbočje - Z Bočkom skozi čas OŠ Stopiče - Gorjanska bajka OŠ Stari trg ob Kolpi, Stari trg - Moja dolina ob reki Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Dodano: 02.03.2010

LJUBLJANA, 2. marec 2010 Sodelujoče šole OŠ Hinka Smrekarja, Ljubljana - Gremo v Šiško OŠ Dravlje, Ljubljana - Žabarji OŠ Simona Jenka Smlednik, Smlednik - S\'m Smlejc OŠ Janka Kersnika Brdo, Lukovica - S ponosom v svet OŠ Rodica, Domžale - Kofutnikova domačija v srednjih Jaršah OŠ Roje, Domžale - Jedi naših babic OŠ Mengeš - Trdinova literarno-etnološka pot OŠ Trzin - Tri x tri - devet naj, naj, naj turističnih destinacij OŠ Sostro, Dobrunje - Povezava med mestom in podeželjem OŠ Ig - Čar medu na Ižanskem OŠ Stična, PŠ Krka, Ivančna Gorica - Gospa šola JVIZ OŠ Dobrepolje - Izdelovanje zobotrebcev OŠ Primož Trubar, Velike Lašče - V deželi Malega Klinčka OŠ heroja Janeza Hribarja, Stari trg pri Ložu - Skrivnosti Golobine OŠ Ivana Kavčiča, Izlake - Vse poti vodijo na … Izake OŠ Trbovlje - Trbovlje, kraj s prihodnostjo Vabljeni k ogledu fotogalerije

Galerije:

Turistične tržnice festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 24.02.2010