Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

ZAKLJUČNA TURISTIČNA TRŽNICA

Dodano: 20.04.2009

V sodelovanju z Mercatorjem vas v četrtek, 23. aprila 2009 ob 14.00 uri vabimo v Mercator center Šiška, Ljubljana na zaključno turistično tržnico 23. vseslovenskega festivala mladih Turizmu pomaga lastna glava na temo Voda - zdravje - izziv za prihodnost. Izpostavimo pomen čiste in zdrave vode ter zdravja kot vrednote skupaj - skozi festival vode 2009!

Priloge:

Dodano: 16.04.2009

PTUJ, 16. april 2009 Sodelujoče šole: OŠ Puconci - Čista voda nas bogati OŠ Šalovci - Vodna učna pot Vidra Dvojezična OŠ I Lendava - Vodne igre OŠ Bogojina - Od vode do vode Dvojezična OŠ Dobrovnik - Aquapark in terme Dobrovnik OŠ Turnišče - Od vrtine do življenja brez bolečine OŠ Miška Kranjca, Velika Polana - Ob bistrem potoku je mlin OŠ Kobilje - Kobiland OŠ Beltinci - Kapljica Mure pojila me je Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Dodano: 14.04.2009

PTUJ, 14. april 2009 Sodelujoče šole: OŠ Odranci - Doživetja v gaju ob Črncu OŠ Razkrižje - Ivanov izvir - dan zdravja in sprostitve z in ob Ivanu OŠ Veržej - Od vode do vode OŠ Križevci - Naravoslovni dan ob Gajševskem jezeru OŠ Mala Nedelja - Biotermalko vas nadleguje OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici - Pot ob stϋdencih OŠ Kuzma - Vodna oaza OŠ Ljudski vrt - Skrivnostna pot ob Ptujskem jezeru JVIZ Destrnik - Trnovska vas - Vodna dežela žabe Treze OŠ Martin Kores, Podlehnik - Voda-zdravje-izziv za prihodnost OŠ Hajdina - Studenček, studenček povej, je voda še tako čista kot prej! Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Dodano: 09.04.2009

NOVA GORICA, 9. april 2009 Sodelujoče šole: OŠ Dušana Muniha, Most na Soči - Kolesarsko popotovanje od izvira do izvira OŠ Simona Gregorčiča, Kobarid - Aktivne počitnice z vodno vilo Sočo OŠ Simona Gregorčiča, Podružnica Breginj - Zdravja nosiš, draga voda in veselja … OŠ Bovec - Na kolo za zdravo telo OŠ Čepovan - Zelišča OŠ Antona Šibelja Stjenka, Komen - Fabianijev izvir OŠ Antona Globočnika, Postojna - Voda je - vode ni OŠ Rudija Mahniča Brkinca Pregarje - Poti do vode OŠ Pivka - Voda, vir življenja OŠ Ivana Babiča Jagra, Marezige - Pozabljena šolska šterna OŠ Sečovlje - Čudežna voda Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Dodano: 02.04.2009

KRANJ, 2. april 2009 Sodelujoče šole: OŠ Stražišče, Kranj - Nekoč, danes, jutri - stražiški izziv za prihodnost OŠ Staneta Žagarja, Kranj - Biser Kranja OŠ Naklo - Piknik ob reki Savi OŠ Poljane, Podružnična šola Javorje - Vodna učna pot Rancka OŠ Ivana Tavčarja Gorenja vas, Podružnična šola Sovodenj - Šum iz globin - dar zdravih korenin OŠ dr. Janeza Mencingerja, Bohinjska Bistrica - U Bohinj\' \'ma d\'ž ta mlade OŠ Šmartno v Tuhinju - Po potoku Potočka OŠ Marije Vere, Kamnik - S srcem do zdravja Vabljeni k ogledu fotogalerije.