Turizmu pomaga lastna glava

Projekt Turizmu pomaga lastna glava je celovit sistem organiziranega delovanja osnovnošolske mladine v turizmu. Vsebina projekta je vezana na raziskovanje turizma v domačem kraju, ugotavljanju možnosti za hitrejši razvoj in oblikovanje take ponudbe, ki bo vzpodbudila podjetništvo in trženje naravnih danosti ter tudi ostale ponudbe v vseh možnih oblikah.

Vabilo na turistično tržnico TPLG v Mariboru

Dodano: 06.03.2019

Druga turistična tržnica festivala Turizmu pomaga lastna glava po potekala 6. marca 2019, v Mercator centru Tabor Maribor. Vabljeni, da nas obiščete med 14.00 in 18.00 uro.

Priloge:

Turistična tržnica TPLG Trebnje, 5. marec 2019

Dodano: 04.03.2019

Prva turistična tržnica festivala Turizmu pomaga lastna glava se bo odvijala jutri, 5. marca 2019, v Mercator centru Trebnje. Vabljeni, da nas obiščete med 14.00 in 18.00 uro in z nami pričnete spletati prve niti zgodbe festivala TPLG 2019.

Turistične tržnice 33. festivala Turizmu pomaga lastna glava

Dodano: 21.02.2019

Marec je čas, ko se poleg cvetenja znanilcev pomladi, pričenjajo tudi turistične tržnice festivala Turizmu pomaga lastna glava. Učenci osnovnih šol, ki so zadnje mesece pridno izdelovali turistične naloge, pripravljali rekvizite za ureditev stojnic in pilili svoje nastope, se bodo končno imeli priložnost pokazati. Svoje turistično raziskovanje so letos usmerili v raziskovanje turističnih spominkov njihovega kraja ter oblikovanje in izdelovanje predlogov za le-te, z namenom obogatitve turistične ponudbe. Ker že iz preteklih festivalov TPLG vemo, da je domišljija mladih domala neomejena, smo že zelo radovedni. Le s čim nas bodo presenetili letos?

Vabljeni torej, da obiščete turistične tržnice letošnjega že 33. festivala TPLG, ki bodo potekale v Mercatorjevih centrih in se prepričate, da naši tekmovalci res niso od muh. Se vidimo?