Iskalni niz: Mesto:

GO-KART

Prireditev traja od 14.05.2019 do 15.10.2019

Karting Vrtojba - odprto od maja do oktobra...
Preberi več

Priloge:

SADJE IN VINO

Prireditev traja od 18.10.2019 do 20.10.2019

Tridnevno dogajanje ob tradicionalnem dogodku kraja, ki ga organizira v celoti Turistično društvo Šempeter Malečnik Ruperče. Gre za športno, zabavno in kulturno prireditev, katere namen je, povezati krajane, občane in tudi sosednje občine ter predstaviti tako kulinarične dobrote kot tudi pristno domačo vinsko kapljico in ostale domače pridelke.

SADJE IN VINO

Prireditev traja od 18.10.2019 do 20.10.2019

Preberi več

NAJ PRIDELEK 2019

Datum prireditve: 18.10.2019

Občina Cerklje na Gorenjskem vabi na kulturno-zabavno prireditev NAJ PRIDELEK 2019, v petek, 18. oktobra 2019, ob 19. uri v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika Cerklje. Za naj pridelek se bodo potegovali pridelovalci buč, korenja, rdeče in krmilne pese, krompirja, nadzemne in podzemne kolerabe ter zelja. Najtežji, najlepši in največji pridelek v posamezni kategoriji bo prejel praktično nagrado. Tehtanje pridelkov bo potekalo pred Kulturnim hramom Ignacija Borštnika od 17.30 do 18.30 ure. Na prireditvi bodo v okviru projekta »Moja dežela – lepa in gostoljubna« podeljena tudi občinska priznanja za najlepše urejene objekte v občini Cerklje (najlepši starejši stanovanjski objekt, novejši stanovanjski objekt, kmetija, nagelj, skalnjak). Na prireditvi bodo v kulturnem programu sodelovali Kulturno društvo Folklora Cerklje, kulturno društvo Godba Cerklje, pevska skupina kmečkih žena Regine, s komičnimi vložki pa bo prireditev popestril Boštjan Meglič – Peška.

18.tradicionalni pohod po sromeljski pešpoti - Pot vina in sonca

Datum prireditve: 19.10.2019

Turistično društvo Sromlje vabi na 18. pohod po sromeljski pešpoti - Pot vina in sonca v soboto 19.10.2019. Zbor pohodnikov od 9. do 10.ure pri Okrepčevalnici Kranjčič na Silovcu. Povratek ob 15. uri. Za malico in pijačo po poti je poskrbljeno.

Skupna dolžina poti je 14 km, 3 - 4 ure.

Zahtevnost poti: LAHKA

Oprema: Pohodna