Mednarodna turistična tržnica

Dodano: 16.04.2012

Vabimo vas na ogled 9. mednarodne turistične tržnice festivala Več znanja za več turizma na temo Všeč mi je!, ki bo v četrtek, 19. aprila 2012 v BTC Cityu v Ljubljani.

POHOD PO KRPANOVI POTI

Dodano: 06.04.2012

12. pohod po Krpanovi poti bo 29. aprila 2012 ob 8. uri. Začetek in zaključek pohoda bo pri Bloškem jezeru na Volčjem. Prilagamo vabilo.

Praznovanje velike noči in jurjevega

Dodano: 03.04.2012

3. aprila, ob 20. uri v Kulturnem domu v Mali vasi (občina Grosuplje) lahko prisluhnete predavanju  etnologa prof. dr. Janeza Bogataja z naslovom Praznovanje velike noči in jurjevega.  Vljudno vabljeni!

IZREDNA SKUPŠČINA TZS

Dodano: 30.03.2012

Turistična zveza Slovenije sklicuje 30. marca 2012 ob 17. uri v Ljubljani izredno skupščino TZS.

Skrivnostni svet podzemnega toka Reke

Dodano: 23.03.2012

Lokalni pospeševalni center Pivka vas v sodelovanju s Parkom Škocjanske jame vabi na predavanje z naslovom »Skrivnostni svet podzemnega toka Reke«, ki bo v sredo, 28.3.2012 ob 19.30 uri v Parku vojaške zgodovine Pivka. Predaval bo geograf Borut Peric. Uradno vabilo v priponki.V kolikor bi potrebovali še kakšno dodatno informacijo sporočite na tank.pivka@siol.net ali na telefonsko številko...