Banka turističnih priložnosti Slovenije

Dodano: 11.01.2012

V začetku leta 2012 bo Banka turističnih priložnosti Slovenije ponovno izzivala! Tokrat so se povezali z dansko univerzo Aalborg, za študente katere konec februarja organizirajo enotedenski inovacijski kamp v Sloveniji. Danski podiplomski študentje turizma bodo obiskali izbrana turistična podjetja in organizacije, jih analizirali in pod nadzorom uveljavljenih danskih akademikov pripravili 10-stranski povzetek opažanj s konketnimi predlogi za izboljšave in nadgradnje ponudbe in/ali poslovanja sodelujočih organizacij. Na ta način bodo turistične organizacije, podjetja in destinacije lahko pridobile brezplačno in zunanje ekspertno mnenje, ki je lahko v pomoč pri nadaljnjem razvoju. Vse, ki so zainteresirani za sodelovanje, vabijo, da do srede, 11. 1. 2012, na e-naslov info@btps.si pošljejo kratek opis izziva, ki ga bodo posredovali na Dansko, kjer bodo izbrali najboljše izzive slovenskih turističnih ponudnikov.
Celotno povabilo je objavljeno TUKAJ.