Srečno 2021

Dodano: 24.12.2020

Spoštovani članice in člani turističnih društev in zvez po vsej Sloveniji!

Vse hitreje se nam približuje novo leto 2021, staro leto 2020 pa se že umika v zgodovino časa in minljivosti.
Iztekajoče se leto ni bilo ravno naklonjeno turizmu ter našim skupnim dejavnostim in projektom, ki jih s takim veseljem in predanostjo udejanjamo s skupnimi močmi. Nam je pa zato dalo priložnost za postanek in temeljit pregled prehojenih poti po naši deželi in naših dosedanjih uspehov ter pogumen vpogled v leto, ki se odpira pred nami in nam ponuja obilico priložnosti, možnosti in izzivov.

Naj torej že pride, to novo leto 2021, in naj nam na stežaj odpre vrata v lepote našega življenja in presežke naših prizadevanj za obilno turistično bero!
Naj vam novo leto 2021 ponudi obilje zdravja, uspehov, sreče, radosti in ljubezni!

SREČNO IN NAVDIHUJOČE 2021!

Ekipa Turistične zveze Slovenije