Vabilo na novinarsko konferenco in ogled rudnika Sitarjevca v Litiji

Dodano: 21.07.2020

Z velikim veseljem Vas vabimo na poletno novinarsko konferenco Turistične zveze Slovenije, neprofitne organizacije, v katero je vključenih več kot 360 turističnih društev in kar 30 tisoč predanih prostovoljcev, ki si že več desetletij prizadevajo za dobro počutje slovenskega gosta v domovini.

Predstavili vam bomo najnovejše trende v slovenskem turizmu in aktualne projekte Turistične zveze Slovenije. Predsednik Turistične zveze Slovenije Pavle Hevka bo med drugim predstavil tudi kampanjo promocije manj znanih slovenskih turističnih destinacij v sklopu vseslovenske kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija.

Ker je Turistična zveza Slovenije trenutno osredotočena predvsem na promocijo manj znanih slovenskih krajev in znamenitosti, bo tiskovni konferenci sledil študijski izlet v rudnik Sitarjevec v Litiji, kjer nam bodo postregli z rudniško malico, ogledali pa si bomo tudi drugo nadstropje rudnika, ki še ni odprt za širšo javnost.

Na prigrizek in druženje Vas vabimo v ponedeljek, 27. julija ob 11.00 uri v ljubljansko restavracijo JB, na Miklošičevi ulici 17.

Po pogovoru se bomo odpravili v Litijo, kjer si bomo ogledali rudnik Sitarjevec, zato vse udeležence prosimo, da imajo s seboj gumijaste škornje in toplo jakno. V Ljubljano se bomo predvidoma vrnili med 16.00 in 17.00 uro.