ZDAJ JE ČAS, Moja Slovenija

Dodano: 21.05.2020

Turistična zveza Slovenije se pridružuje kampanji  ZDAJ JE ČAS, Moja Slovenija, ki jo je lansirala Slovenska turistična organizacija  skupaj s partnerji in v  sklopu katere prebivalce naše dežele vabi k krajšemu ali daljšemu oddihu v Sloveniji, odkrivanju doživetij in delitev le-teh s ključnikom #mojaslovenija.  Skrb za domačega gosta je od nekdaj prioritetna naloga Turistične zveze Slovenije, ki  skupaj s svojimi turističnimi društvi sooblikuje avtentično turistično ponudbo. Raznolikost, ki jo Slovenija ponuja, in ki jo bo izpostavila tudi kampanja Moja Slovenija, izpostavlja tudi mobilna aplikacija Slovenski turistični vodnik, ki je z vami vedno na poti in vas sproti obvešča o lokalnih znamenitostih, posebnostih, dogodkih in možnostih kulinaričnih postankov v vaši bližini. Prav tako bo kampanjo predstavila spletna revija Lipov list, ki ponuja tedenske namige na izlete in obiske dogodkov turističnih društev, ki kljub situaciji potekajo, le na drugačen način. Preko socialnih omrežij vas bomo s kratkimi filmčki vabili v različne, marsikomu še nepoznane kraje Slovenije,  in sproti obveščali o vseslovenski akciji Moja dežela-lepa in gostoljubna – tekmovanju krajev v urejenosti in gostoljubnosti. Pustite se presenetiti, podajte se na izlet ali na počitnice in se prepričajte o lepotah in dobrotah ter gostoljubju domačih ponudnikov. Turizem smo ljudje!  Več v prilogi.

predstavitvena stran kampanje