Državno tekmovanje Turistični vodnik

Dodano: 23.09.2019

Turistična zveza Slovenije že šesto leto zapored prireja tekmovanje Turistični vodnik za vse mlade, ki si želijo novih izkušenj in znanja s področja turističnega vodenja po Sloveniji. Državno tekmovanje letos poteka v Novem mestu, ki so ga prijavljeni kandidati že obiskali in spoznali v sklopu izobraževalne delavnice. V vlogi turističnega vodnika pa se bodo preizkusili na vodenju na temo Novo mesto za mlade. Poleg izkušenj si bodo najboljši tekmovalci prislužili bronasto, srebrno ali zlato značko ter neprecenljive nagrade v obliki bona za udeležbo na tečaju in opravljanje izpita za nacionalnega turističnega vodnika.

Vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 2. oktobra ob 10. uri v Novem mestu, in morda se bo tudi v vas prebudila želja, da se v prihodnjem letu prijavite na tekmovanje.

Potek državnega tekmovanja:

10.00             zbor udeležencev na parkirišču v Kandiji