Turistično društvo Ambrus

Pohod \"Ankina pot\"

Datum prireditve: 08.02.2016

8. februarja TD Ambrus organizira pohod "ANKINA POT" do Tisovca in nazaj. Ker ta dan praznujemo tudi Kulturni praznik, bo pohod tudi kulturno obarvan. Pot je dolga približno 10 km. Start pohoda je v Ambrusu ob 9.00, pri informativni tabli,  cilj pohoda je prav tako v Ambrusu. Na koncu pohoda je predvidena malica, zato so prijave zaželene.

Startnina znaša za odrasle 5 € in bo namenjena toplim napitkom in malici.

Pohoda se udeležite na lastno odgovornost.

Kresovanje

Datum prireditve: 23.06.2016

Blagoslov konj

Datum prireditve: 26.06.2016

Tradicionalno žegnanje konj na Kamnem Vrhu, pri gotski cervici sv. Petra....Po blagoslovu sledi druženje na "Branetovem ranču"...

Pohod "Petrova pot"

Datum prireditve: 31.10.2016

Štartnina znaša 8 € in je namenjena toplemu obroku na koncu pohoda, osvežilnim napitkom in spominsku. Prijava možna pol ure pred začetkom pohoda.
#Bovleški

BOŽIČNI BAZAR

Datum prireditve: 16.12.2016

Pridite in si oglejte božični bazar v Ambrusu, kjer bodo predstavljeni izdelki domače in umetnostne obrti, božično-novoletnimi izdelki, kulinaričnimi dobrotami ter drugimi artikli, vezanimi na tematiko sejma.