TURISTIČNA KARTICA

Poslanstvo Turistična zveza Slovenije prav gotovo temelji tudi na njenem številnem članstvu. Pripadnost je ena od vrednot, ki si jih želi vsaka družba, skupnost in organizacija. Člani TDO izkazujete svojo pripadnost z veljavo člansko identifikacijsko izkaznico TZS (ČI) ali člansko kartico ugodnosti TZS (KU). V TZS želimo in se trudimo, da se vi, naši člani počutite cenjene.

ČLANSKA IDENTIFIKACIJSKA IZKAZNICA

V osnovi in prvi fazi je to člansko-identifikacijska kartica, torej dokument, s katerim člani dokazujejo direktno pripadnost svojemu društvu.

Članska identifikacijska izkaznica (ČI):
• tisti, ki že imate člansko izkaznico naročite znamkico 2017 za en evro
• tisti, ki želite novo člansko izkaznico pa jo lahko naročite za dva evra in znamkico za en evro. Skupni znesek je tri evre (z DDV).

ČLANSKA KARTICA UGODNOSTI

Članska kartica ugodnosti slehernemu članu TDO omogoča, da lahko za članarino, ki jo plača svojemu TD, dobi še veliko več. Kartica je veljavna, če je na hrbtni strani opremljena z znamkico tekočega leta. Cena znamkice 2017 pet evrov (z DDV).

Članska kartica ugodnosti (KU):
• tisti, ki imate kartico ugodnosti naročite znamkico; znamkica skupaj z ugodnostmi znaša pet evrov (z DDV)
• tisti, ki želite novo kartico ugodnosti pa jo lahko naročite za pet evrov in znamkico za en evro; skupni znesek je šest evrov (z DDV)

Imetniki karice ugodnosti lahko izkoristite privilegij in se brezplačno naročite na revijo Lipov list; poštnina za 6 izvodov revije znaša 2 evra.

• Dragi člani TDO, tako kot se mi trudimo za vas, se lahko tudi vi potrudite za svoje člane. Predstavite jim Kartico ugodnosti. Želimo, da bi vas Kartica ugodnosti navduševala ter bila promotor vaših dogodkov in prireditev, zato se nam pridružite pri iskanju novih lokalnih ponudnikov. To lahko opravite enostavno na spletu s klikom na: Prijavni obrazec za mrežo popustov.

KAKO DO KARTICE

Izdajanje kartic poteka tako, da matično TD včlani posameznika v društvo, nato njegove podatke posreduje na evidenčnem obrazcu TZS. Potrebni podatki:
• Ime in priimek
• Letnica rojstva
• Naslov bivališča
• Leto vpisa v društvo
• Vrsta kartice (članska-identifikacijska kartica ali kartica ugodnosti)

TZS vnese novega člana v enotno evidenco članov TDO in mu določi identifikacijsko številko, ki je hkrati številka članske izkaznice. Najlažje je, da se evidenčni obrazec pošlje po e-mailu bisera.djutovic@turisticna-zveza.si ali info@turisticna-zveza.si, lahko tudi na CD. Podatki so izključno za potrebe izdajanja izkaznic.

Nove članske izkaznice in kartice ugodnosti naročene do:
• 20.1. prejmete prvi teden v februarju
• 20.2. prejmete prvi teden v marcu
• 20.3. prejmete prvi teden v aprilu
• 20.4. prejmete prvi teden v maju
• 20.6. prejmete prvi teden v juliju
• od 20.6. naprej po dogovoru

Evidenčni obrazec »

VELJAVNOST KARTICE

Kartica je veljavna, če je na hrbtni strani opremljena z znamkico tekočega leta. Vrednost znamkice je sestavljena iz stroška izdelave in članarine. Strošek izdelave za leto 2017 en evro. Veljavnost kartice podaljšate z nakupom znamkice za tekoče koledarsko leto.

Članarina je domena posameznega TD.