Javni razpis za sofinanciranje prireditev turističnih društev v letu 2011

Dodano: 01.03.2011

Za več informaciji si oglejte priloge.

Zakon o prostovoljstvu

Dodano: 21.02.2011

18. februarja 2011 je bil v Uradnem listu objavljen nov Zakon o prostovoljtsvu. Objavljen je na spletni strani tukaj

Tekmovanje Zlata kuhalnica

Dodano: 11.02.2011

Februarja potekajo osnovnošolska regijska tekmovanja za Zlato kuhalnico na srednjih šolah za gostinstvo in turizem. Več o projektu na >>>

Sejem Alpe Adria - Turizem in prosti čas 2011

Dodano: 27.01.2011

Od 27. do 30. januarja 2011 je bil na Gospodarskem razstavišču sejem Turizem in prosti čas. Pod okriljem Turistične zveze Slovenije se je predstavilo s svojo kulinariko, običaji in šegami več kot sto turističnih društev in zvez. Razstavljalci so bili z obiskom zadovoljni.

Skupščina Turistične zveze Slovenije

Dodano: 31.12.2010

V Ljubljani je bila 20. novembra 27. redna skupščina Turistične zveze Slovenije (TZS). Delegati skupščine, ki sta jih pozdravila tudi v. d. direktorica Slovenske turistične organizacije Maja Pak in direktor direktorata za turizem ministrstva za gospodarstvo Marjan Hribar z zagotovilom o pomembnosti turistične društvene organizacije (TDO), so obravnavali poročilo o delu v minulih štirih l...