105 let Turistične zveze Slovenije in 27 turističnih društev

Dodano: 18.06.2010

Turistična zveza Slovenije obeležuje 105 let svojega delovanja. 105 let in več pa deluje tudi 27 turističnih društev. Vabilo v prilogi!

15. srečanje objezerskih krajev

Dodano: 12.06.2010

Vabimo vas na že tradicionalno 15. srečanje objezerskih krajev, ki bo 12. junija 2010 v Cerknici.

Srečanje podeželskih TD

Dodano: 28.05.2010

Vabimo vas na 14. tradicionalno in delovno posvetovanje predsednikov (predstavnikov) turističnih društev slovenskega podeželja. Posvetovanje bo v petek, 28. maja 2010, ob 10. uri, v dvorani Kulturnega doma v Šentjurju. Organizatorji posvetovanja so Turistična zveza Slovenije, Razvojna agencija Kozjansko in Občina Šentjur v sodelovanju z ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano...

Varnost in turizem

Dodano: 11.05.2010

O stanju, problemih in nalogah pri zagotavljanju varnosti v slovenskem turizmu v sodelovanju z zainteresiranimi organizacijami in organi TZS organizira posvetovanje, ki bo v torek, 11. maja 2010 ob 10. uri v Veliki sejni sobi Zveze svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4/6, Ljubljana.

Odprtje razstave stolov

Dodano: 23.04.2010

Vljudno vabljeni na odprtje razstave STOLOV arhitekta in profesorja Janeza SUHADOLCA, ki bo v petek, 23. aprila 2010, ob 12. uri v Muzeju premogovništva Slovenije, Stari jašek – Koroška cesta v Velenju.