Razpis 18. festival Več znanja za več turizma

Dodano: 01.09.2020

V šolskem letu 2020/2021 v sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo in Centrom RS za poklicno izobraževanje razpisujemo 18. mednarodni festival Več znanja za več turizma na temo MOJ KRAJ MOJ CHEF. Z letošnjo temo želimo udeležence festivala spodbuditi, da se osredotočijo bodisi na tipično jed, pijačo ali pa zeliščarsko tradicijo določenega kraja, jo morebiti posodobijo ali kako drugače prilagodijo svojim željam in potrebam ter jo ponudijo kot tradicionalni lokalni obrok, lahko tudi kot kulinarični ali gastronomski spominek svojega kraja.

Sodelovanje na festivalu vključuje pisno predstavitev turističnega proizvoda, izdelavo promocijskega spota in predstavitev na sejmu Alpe-Adria.

Rok za prijavo na festival je 30. september 2020.

Več v priloženem dokumentu.