Zaključeno glasovanje pri projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna

Dodano: 21.07.2020

V okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna, smo včeraj ob 24.00 uri zaključili spletno glasovanje, pri katerem smo letos zabeležili nadpovprečno število oddanih glasov. Prejeli smo jih kar 9 tisoč. Zahvaljujemo se vam za sodelovanje. Kako ste glasovali, si lahko ogledate na naši spletni strani Turistične zveze Slovenije.  Turistična Zveza Slovenije (http://www.turisticna-zveza.si/glasovanje-2020-oddajte-glas ).

Zaradi dobro pripravljenih kandidatur in izjemnega odziva je komisija odločila, da so prav vsi prijavljeni kandidati primerni za državno tekmovanje, v okviru katerega bomo z ocenjevanjem predvidoma začeli avgusta. O prihodu glasovalne komisije vas bomo pravočasno obvestili.

Naj slovensko mesto, kraj in tematsko pot bomo razglasili na Dnevih slovenskega turizma, ki bodo v Laškem potekali v sredini oktobra.

Projekt Moja dežela - lepa in gostoljubna je nekakšno lepotno tekmovanje slovenskih krajev in mest in poteka že 29. leto zapored. V okviru projekta ocenjujemo urejenost slovenskih krajev, skrb za okolje, kakovost turistične ponudbe ter gostoljubju lokalnih prebivalcev.