Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez

Dodano: 15.11.2019

Turistična zveza Slovenije je tudi letos organizirala tradicionalno Srečanje predstavnikov turističnih društev in zvez, ki je bilo v sredo, 13. novembra v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču, dvorana Urška ob 9.30 uri.

Srečanje postaja tradicionalno, naša želja pa je bila, da vam predstavimo trenutno stanje v slovenskemu turizmu z najpomembnejšimi trendi in izzivi. S pomočjo moderiranih tematskih delavnic smo skupaj iskali načine kako uspešno krepiti turistični podmladek, kako posodabljati in nadgrajevati skupne programe in projekte v smeri, da postanemo bolj povezani in učinkovitejši pri razvoju slovenskega turizma. Prostovoljsko delo je podlaga delovanja turističnih društev, ki ga ne moremo plačati, lahko pa ga nagradimo. Na vaš predlog,  smo z veseljem podelili priznanja najzaslužnejšim društvenim prostovoljcem/prostovoljkam.  

Slike letošnjih nagrajencev "Naj turističnih prostovoljcev" pa lahko pogledate na spodnji povezavi

https://photos.app.goo.gl/43HmJi1EsWCYNS8p6
 
Fotografije s posvetovanja in delavnic pa lahko pogledate na