Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Piknik turistične društvene organizacije

Dodano: 28.08.2019

Medsebojno druženje ljudi v sproščenem in zabavnem duhu mnogokrat obrodi sadove v obliki izmenjave idej in spoznanj, poslovnih priložnosti, vabil na izlete ter navezovanja novih iskrenih prijateljstev. Na Turistični zvezi Slovenije si takšnega povezovanja želimo tudi med turističnimi društvi iz vse Slovenije, saj lahko to pomeni še večji in boljši razcvet turistične društvene organizacije ter razvoja turizma pri nas.

Družili in povezovali se bomo v Kobilarni Lipica v soboto, 7. septembra 2019, od 15.00 ure dalje.

Spoznajte bogato zgodovino in tradicijo kobilarne, vse od njene ustanovitve leta 1580 do danes. Prav posebej vas bodo navdihnil lipicanci, ko v čredi graciozno dirjajo po pašnikih, nujen pa je seveda tudi obisk kobilarne, enkratnega muzeja Lipikum in predstave klasične šole jahanja.

Družabni del programa se bo odvijal v enkratnem naravnem okolju, na travniku, v senci hrastov in kostanjev, kjer vas bodo pričakali čudoviti beli konji, ki vas bodo nedvomno očarali. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, za zabavo pa bodo poskrbeli priznana slovenska pevka Saška Lendero in ansambel Vrli muzikanti. Za tiste, ki se želite informirati o novostih s področja delovanja Turistične zveze Slovenije pa pripravljamo  delavnice/posvete/predavanja, ki bodo potekala v predavalnicah poslovne stavbe.