Zlata kuhalnica v radijski oddaji Hudo!

Dodano: 15.11.2018

Vabljeni k poslušanju mladinske oddaje Hudo! v soboto, 17. novembra 2018 ob 9. uri na 1. programu Radia Slovenija.  Gostje oddaje bodo osnovnošolci, ki so prejeli zlato in bronasto kuhalnico na državnem tekmovanju za Zlato kuhalnico. Letos so mladi kuhali rižote in pripravljali vanilijeve kreme s sadjem. Glavna tema pogovora bo kaj in kako so pripravili na tekmovanju, kaj vse med letom pripravijo v domači kuhinji, na kaj moramo biti pozorni med kuhanjem, da nam jed ob koncu uspe ter nam izdali namig za dober sobotni jedilnik.

Prisluhnite mladim iz OŠ Ljubno ob Savinji in OŠ Jožeta Krajca Rakek.

Če ste oddajo zamudili in bi našim mladim kuharjem vseeno radi prisluhnili, sledite spletni povezavi: https://radioprvi.rtvslo.si/2018/11/hudo-99/ .