9. Zlata kuhalnica Novo mesto, 10. maj 2018

Dodano: 11.05.2018

Drugo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico je potekalo v četrtek, 10. maja, na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Novem mestu. Tokrat se je v pripravi rižote in vanilijeve kreme s sadjem med sabo pomerilo le 6 ekip osnovnošolcev, kar pa zagotovo ne pomeni, da konkurenca ni bila huda. Učenci so pripravili tradicionalne in tudi nevsakdanje rižote. V vanilijevih kremah pa so plavali koščki različnega sadja in biskvita ali pa so bile postrežene v izvirnih užitnih skodelicah. S postavitvijo na krožnike in razstavno mizo so učenci zopet pokazali kako zelo kreativni so. Podeljenih je bilo pet srebrnih in eno zlato priznanje. Vsi učenci in mentorji si za vložen trud zaslužijo pohvalo. Čestitamo!

Galerije: