Zaključna turistična tržnica TPLG Maribor, 17. april 2018

Dodano: 18.04.2018

Festival Turizmu pomaga lastna glava se za leto 2018 poslavlja, saj se je včeraj, 17. aprila, odvijala zaključna turistična tržnica. Na prostoru Mercator centra Maribor Tabor se je družilo 29 osnovnih šol, ki so prejele skupna zlata ali posebna zlata priznanja na regijskih tržnicah. Učenci so še enkrat predstavili svoje ideje za oživitev lokalnega turizma na temo Kultura in turizem. Ker so se predstavljale šole iz vseh slovenskih regij, je bilo za učence in mimoidoče obiskovanje inovativnih stojnic posebej zanimivo in poučno doživetje. Tržnica je za učence bila tudi tekmovalnega značaja, saj so se potegovali za posebna zlata priznanja in zanimive nagrade, ki so jih prispevali sponzorji. Podeljenih je bilo 14 posebnih zlatih priznanj in 17 nagrad. Vsem sodelujočim šolam, mentorjem in prejemnikom posebnih priznanj iskreno čestitamo!

Galerije: