Turistična tržnica TPLG Celje, 5. april 2018

Dodano: 06.04.2018

Prva turistična tržnica v mesecu aprilu je potekala v četrtek, 5. aprila, v Mercator centru Celje. Tokrat se je na stojnicah predstavljalo kar dvajset osnovnih šol. Po prostoru tržnice so švigali otroci v narodnih nošah, maskote, razigrani animatorji in tudi nekoliko bolj resni učenci, ki so predano predstavljali svoje turistične produkte. Stojnice so bile prava paša za oči, saj niso manjkali grad pobega, tiskarski stroj, izvir zdravilne vode, plesni in pevski nastopi, čokolada s čilijem ter mnogo drugega. Učenci so se lahko naučili veliko novega o sosednjih krajih, pridobivali nove izkušnje s snovanjem in predstavljanjem svojega produkta, stkali mnoga nova prijateljstva in se pri vsem tem še zelo zabavali. Podeljeni sta bili dve bronasti, petnajst srebrnih in tri zlata priznanja. Vsi učenci in njihovi mentorji so v svoje delo vložili veliko truda, zato so drug drugega nagradili z bučnim aplavzom. Čestitamo!

Galerije: