Turistična tržnica TPLG Maribor, 20. marec 2018

Dodano: 21.03.2018

Turistična tržnica 32. festivala Turizmu pomaga lastna glava se je v torek, 20. marca, zopet mudila v Mercator centru Maribor Tabor, kjer so se tokrat predstavljali učenci večinoma štajerskih ter nekaj pomurskih osnovnih šol. Obiskovalcem so postregli z barvitimi stojnicami in okusnimi prigrizki, veliko se je pelo, plesalo in igralo, zato poleg pridobivanja novega znanja, tudi zabave ni manjkalo. Obiskovalci so lahko sodelovali tudi v domiselnih nagradnih igrah z zanimivimi nagradami. Podeljenih je bilo kar šest zlatih ter enajst srebrnih priznanj. Učenci in mentorji so v svoje izdelke vložili veliko truda in energije, zato vsem iskreno čestitamo za uspehe!

Galerije: