Razpis Turistični vodnik 2018

Dodano: 28.11.2017

Turistična zveza Slovenije s partnerjem Turistično gostinsko zbornico Slovenije razpisuje 5. tekmovanje za TURISTIČNEGA VODNIKA, ki je namenjeno mladim od 16 do 29 leta. Posamezniku nabor pridobljenega neformalnega znanja odpira prostor za razvijanje novih veščin in spretnosti, pridobitev določene izobrazbe, mogoče celo zaposlitve, vsekakor pa je to odlična motivacija za vključevanje mladih v delo društva. Glavna nagrada je brezplačno opravljanje izpita za pridobitev nacionalne licence za turistično vodenje na Gostinsko turistični zbornici Slovenije.

Rok za prijavo na tekmovanje je 22. januar 2018 na info@turisticna-zveza.si. Turistično društvo ali šola lahko na tekmovanje prijavi največ dva kandidata.