Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Turistična tržnica TPLG Kranj, 11. april 2017

Dodano: 12.04.2017

Kot eno od preteklih reklamnih sporočil Mercatorja "pet na dan" je v torek, 11. aprila vibriral center Kranj Primskovo, kjer se je zbral cvet gorenjskih osnovnih šol, ki so združevali: veselje, glasbo, okus, dobro vizualno podobo in oblikovno dovršene stvaritve. Pa jih imamo - pet na dan. 

To bi nam vsem koristilo kot vitamini, še posebej,  ko  bi poznali programe, ki so jih  ustvarili na katerih bi lahko uživali v kulinariki, sprehodih, kolesarjenju in ne roj dejavnostih.

Tako kot je sneg svetlil vrhove gora, so mladi svetlili dolino z mladostjo in predanostjo. Zlata priznanja so prejele OŠ Križe, OŠ Poljane, OŠ Josipa Vandota Kranjska Gora, OŠ Antona Tomaža Linharta Radovljica in OŠ dr. Janeza Mencingerja Bohinjska Bistrica.

Prihodnji teden, v četrtek, 20. aprila 2017, vabljeni v Mercator center Maribor Tabor na zaključno turistično tržnico na kateri se bodo predstavile šole, ki so na posameznih tržnicah marca in aprila prejele zlata priznanja. Vabljeni na ogled 35 najboljših šol in njihovih turističnih proizvodov.  

Galerije: