Turistična tržnica TPLG Maribor, 6. april 2017

Dodano: 07.04.2017

V četrtek, 6. aprila 2017, so prijazni Mercatorjevi gostitelji v centru Maribor Tabor omogočili predstavitve osemnajstim šolam mariborske in pomurske regije. Spoznali smo prav toliko izvirnih in zanimivih turističnih nalog ter stojnic, ki so kar pokale od dinamičnosti, pestrosti in predvsem od srčnosti mladih, morebiti bodočih turističnih delavcev, zdaj še osnovnošolk in osnovnošolcev. Mladi so vestno, natančno in skrbno predstavljali vse tisto, kar so imeli predstaviti naključnim mimoidočim, dali vse od sebe, tako pri okrasitvi stojnic, kakor tudi pri zavzetosti, s katero so svoje domislice skušali predstaviti vsem, ki so si vzeli nekaj drobnih trenutkov in si posamezno stojnico ogledali. In teh nikakor ni bilo malo. Ljudje so v mladih prepoznali voljo in hotenje, vse tisto dobro kar mladi lahko dajo tako sebi kot svetu. Z zanimanjem so si ogledovali stojnice, spraševali o tem in onem in bili vidno zadovoljni z odgovori.

Zlata priznanja so prejele OŠ Ludvika Pliberška Maribor, OŠ Puconci, OŠ Fokovci, OŠ Miška Kranjca Velika Polana in OŠ Beltinci.

Galerije: