Turistična tržnica TPLG Ljubljana, 4. april 2017

Dodano: 05.04.2017

Tako živahno kot je bilo danes popoldan v Mercator centru Ljubljana Šiška že ni bilo vsaj eno leto, oziroma od zadnjega festivala Turizmu pomaga lastna glava.

Na letošnjo osrednjo temo »Potujem, torej sem« so osnovnošolci enajstih šol širše ljubljanske regije pripravili najprej zanimive turistične naloge, potem pa te naloge na stojnicah tudi v praksi obudili v življenje.

Priča smo bili izvirnim pristopom, domišljenim postavitvam posameznih stojnic, učinkovitim igralskim in predstavitvenim nastopom mladih bodočih turističnih zanesenjakov, ki so na zanimivih slikovno bogat način sporočali mimoidočim vse tisto, kar bi jih utegnilo zanimati če bi si le vzeli čas in se podali po zanimivih poteh naše Slovenije. Zlata priznanja so prejele OŠ Miška Kranjca Ljubljana, OŠ Col in OŠ Črni vrh.

Galerije: