Turistična tržnica TPLG Celje, 23. marec 2017

Dodano: 24.03.2017

Eksplozija idej, čustev, ustvarjalnosti, povezovanja se je sprostila v četrtek, 23. marca 2017 v Mercator centru Celje, ko je prostor napolnila mladost in radost šestnajstih osnovnih šol. Odvijala se je četrta predstavitev turističnih projektov, ki so jih izdelali mladi turistični delavci in jih predstavljali mimoidočim. Vabljivi in domiselni programi, energije polni mladi so vabili v svoje kraje na zabavne prireditve in le malokdo je ostal neprizadet ob vsem tem vrvenju. Zlata priznanja so prejele OŠ Ob Dravinji, OŠ Loče, OŠ Podčetrtek,  OŠ Slivnica pri Celju, OŠ Primoža Trubarja Laško, OŠ Antona Aškerca Rimske Toplice in OŠ Šmartno v Tuhinju.

Prihodnji teden, v torek, 28. marca 2017, vabljeni v Mercator center Maribor Tabor.

Galerije: