Sejem NATOUR Alpe-Adria

Dodano: 23.01.2017

V času od 1. do 4. februarja vabljeni na sejem Natour Alpe-Adria 2017 v Halo C, kjer se predstavlja Turistična zveza Slovenije s svojimi turističnimi društvi. Več o dogajanjih na www.natour-alpeadria.si

V sredo 1. februarja vas vabimo na ogled srednješolskega festivala Več znanja za več turizma. Na njem se bo s programi vodenja po svojih krajih predstavilo 42 srednjih šol iz Slovenije in tujine. Naslednje dni pa bo prostor namenjen le predstavitvam turističnih društev in zvez s poudarkom na ponudbi aktivnega oddiha v naravi.

V času sejma pripravljamo tudi obsejemsko dogajanje in sicer:

Sreda, 1.2.2017

16.00 – 17.30 – dvorana Urška

Projekt Mladi turistični vodnik (namenjeno mladim od 15 -29 leta)

Predstavitev projekta in  pristop k interpretaciji dediščine : Vodnik interpretator

Organizator: Turistična zveza Slovenije

Sobota, 4.2.2017

11.00 – 12.00 – dvorana Povodni mož

Posvet: Naj tematske poti v Sloveniji

Organizator: Turistična zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije in GIZ Pohodništvo in kolesarjenje

Sobota , 4.2.2017

14.00–15.00 – veliki oder, Hala C