NAJ POT 2015

Dodano: 01.02.2016

Turistična zveza Slovenije je v sodelovanju z Zavodom za gozdove Slovenije in GIZ za pohodništvo in kolesarjenje, je že četrto leto organizirala izbor Naj poti. Izbor poti poteka v okviru projekta Moja dežela – lepa in gostoljubna.
Na sejmu Natour Alpe-Adria 2016, pa so bila že četrto leto podeljena priznanja za Naj regijske poti. V dneh slovenskega turizma pa so bila podeljena priznanja za prve tri »NAJ POT 2015« in »NAJ SPLETNA POT 2015«. Naj pot 20015 Solčavska panoramska cesta – Pot najlepših razgledov, drugo mesto si delita Pot kulturne dediščine Razkriški kot in Pot skozi Zalo. Naj spletno pot 2015 pa so izbrali obiskovalci spleta TZS in je postala tematska pot: Zdravilni park sv. Trojica.

Galerije: