Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Najboljša tematska pot 2016

Za izboljšanje kakovosti življenja prebivalcev Slovenije in turistov, prispevek k trajnostnemu razvoju vurejenem in zdravem okolju, večjo turistično privlačnost naših mest in vasi, učinkovitejšo promocijo državein turizma ter prispevek k razvoju turistične in ekološke zavesti ljudi, je Turistična zveza Slovenije s partnerji projekta (Zavodom za gozdove Slovenije, GIZ za pohodništvo in kolesarjenje) organizirala tekmovanje za najboljšo tematsko pot pod geslom Moja dežela – lepa in gostoljubna (MDLG) za leto 2016. Poti so tekmovale v vtisu in privlačnosti, upravljanju in vzdrževanju, vodenju in ponudbi, dostopnosti in varnosti ter sporočilnosti oz. interpretaciji posamezne poti. Tematske poti so tekmovale med seboj najprej regijsko, t.j. znotraj Območnih enot Zavoda za gozdove Slovenije. Posamezni regijski koordinatorji z regijsko ocenjevalno komisijo so izbrali regijsko naj tematsko pot, ki tekmujejo na spletni strani www.turisticna-zveza.si od 30. avgusta 2016 pa do 20. septembra 2016. Tematska pot, ki prejme največ glasov bo pridobila dodatnih 5 točk v skupno oceno.

Navodila in pravila glasovanja:

Glasovanje pričnete tako, da kliknete na gumb Začni z glasovanjem. Glasujete lahko samo za eno tematsko pot. Zmagala bo tematska pot z največ glasovi.

Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno oz. iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.

Kliknite tukaj za ogled rezultatov.

Glasovanje je zaključeno!