Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Najboljša tematska pot 2015

Za izboljšanje kakovosti življenja prebivalcev Slovenije in turistov, prispevek k trajnostnemu razvoju vurejenem in zdravem okolju, večjo turistično privlačnost naših mest in vasi, učinkovitejšo promocijo državein turizma ter prispevek k razvoju turistične in ekološke zavesti ljudi, je Turistična zveza Slovenije s partnerji projekta (Zavodom za gozdove Slovenije, GIZ za pohodništvo in kolesarjenje) organizirala tekmovanje za najboljšo tematsko pot pod geslom Moja dežela – lepa in gostoljubna (MDLG) za leto 2015. Poti so tekmovale v vtisu in privlačnosti, upravljanju in vzdrževanju, vodenju in ponudbi, dostopnosti in varnosti ter sporočilnosti oz. interpretaciji posamezne poti. Tematske poti so tekmovale med seboj najprej regijsko, t.j. znotraj Območnih enot Zavoda za gozdove Slovenije. Posamezni regijski koordinatorji z regijsko ocenjevalno komisijo so izbrali regijsko naj tematsko pot, ki tekmujejo na spletni strani www.turisticna-zveza.si od 25. avgusta 2015 pa do 10. septembra 2015. Tematski poti, ki prejme največ glasov bo Turistična zveza Slovenije na svečani zaključni prireditvi Moja dežela – lepa in gostoljubna podelila priznanje za naj spletno pot.

Navodila in pravila glasovanja:

Glasovanje pričnete tako, da kliknete na gumb Začni z glasovanjem. Glasujete lahko od 1 - 5 za vsak kraj posebej. Glasujete lahko za vse kandidate v kategoriji ali pa glasujete samo za določen kraj in ostale pustite prazne.

Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno oz. iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.

Kliknite tukaj za ogled rezultatov.

Glasovanje je zaključeno!